Ruzzle Free

Ruzzle Free voor Android

Boggle spelen op je smartphone

Ruzzle Free (voorheen Rumble) is een sociaal bordspel voor je smartphone. De gratis game speelt lekker weg en heeft een verslavingsfactor van heb ik jou daar.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Test je woordenschat
  • Spelen tegen Facebook-vrienden

TEGEN

  • Standaardletters komen vaak voor
  • Opnieuw inloggen na herstarten app

Uitmuntend
8

Ruzzle Free (voorheen Rumble) is een sociaal bordspel voor je smartphone. De gratis game speelt lekker weg en heeft een verslavingsfactor van heb ik jou daar.

Bekend spel

Wordfeud bewees al dat woordspelletjes spelen op je telefoon ongelofelijk populair is. Waar die game Scrabble nabootst, doet Ruzzle Free dit met Boggle. Het concept is bekend: op een bord van vier bij vier letters moet jij binnen een tijdslimiet zoveel mogelijk woorden leggen. Letters verbind je horizontaal, verticaal of diagonaal en mogen maar één keer per woord worden gebruikt. Hoe langer het woord dat je legt, hoe hoger het aantal punten dat je scoort.

Hoe speel je Ruzzle?

Het leukste is om Ruzzle Free tegen anderen te spelen. Dit gebeurt in potjes van drie ronden. In elke ronde krijg je 20 seconden de tijd om je taalkennis te tonen en aan het einde worden scores van beide spelers met elkaar vergeleken. Het is eenvoudig om spelers uit te nodigen, bijvoorbeeld via Facebook. Zo speel je dus net als bij Draw Something tegen al je vrienden.

Pretfactor

Tijdens het spelen valt op hoe vaak de S, N, E, R en T terugkeren. Met telkens dezelfde letters leg je al gauw dezelfde woorden en blijft de uitdaging een beetje uit. Ook herkent Ruzzle Free sommige veelvoorkomende woorden vreemd genoeg niet, zoals "en", "is" of "eng".

Conclusie

Zoek je een nieuw spelletje met woorden om onderweg te spelen, dan brengt Ruzzle Free uitkomst. De game heeft je binnen de kortste keren in zijn greep, al had hij net even iets moeilijker gemogen.

Meeste downloads Puzzels voor android

Ruzzle Free

Download

Ruzzle Free 2.4.16

Beoordelingen about Ruzzle Free

Promotie×